Barents Summer Games 2017 - bli med som frivillig!

Barents Summer Games 2017 arrangeres i Bodø​

Bodø idrettsråd
15.03.2017
Når Barents Summer Games 2017 går av stabelen helgen 1.-3. september, vil det bli det største internasjonale idrettsarrangementet som er avholdt i Bodø noensinne. For å lage arrangementet til en flott idrettsfest, trenger vi mange frivillige!

Deltakerne i Barents Games kommer fra Barentsregionen, som består av de nordlige delene av landene Norge, Sverige, Finland og Russland. Under lekene i Bodø møtes hele 1.000 deltakere, trenere, ledere, dommere og inviterte gjester til idrettslig og kulturell utveksling. Det konkurreres innen 15 ulike idrettsgrener. Konkurransene ledes av 15 lokale idrettslag i Bodø, og utøverne som deltar er mellom 15 og 25 år.

Les alt om BSG2017

Bodø idrettsråd er lokal tilrettelegger av Barents Summer Games 2017. For å følge opp alt som skal gjøres under arrangementet, trenger vi mange frivillige. Vi trenger deg som vil sørge for at utøvere, publikum og andre frivillige får en god opplevelse. Du vil sitte igjen med en unik erfaring, få minner for livet og kjenne at du har vært en viktig del av denne flotte idrettsfesten i Bodø.


Alle som blir med som frivillig får jobbe i team, og vi prøver å legge til rette for at du får jobbe sammen med noen du kjenner. Informasjonen du legger i frivillighetsportalen, vil avgjøre hvilken rolle du vil få under arrangementet.

Vi håper du blir med på laget!

Les alt om å være frivillig under BSG2017