Vil Du bli Aktivitetsguide?

Bodø idrettsråd
30.05.2017
Bodø idrettsråd søker aktivitetsguider til prosjektet ”Idretten – en viktig inkluderingsarena i Bodø”.

Gjennom prosjektet ”Idretten – en viktig inkluderingsarena i Bodø” , er målet å få flere nyankomne flyktninger inn i den organiserte idretten. I den forbindelse søker idrettsrådet nå flere aktivitetsguider. Som aktivitetsguide blir du bindeleddet mellom idrettslaget og deltakerne fra Tverlandet mottak. Deltakerne skal kobles til idrettslaget som aktiv utøver, trener eller som frivillig dugnadsarbeider.

Vi søker personer som behersker språkene arabisk eller tigrinja, da våre flyktninger på Tverlandet mottak er fra Syria og Eritrea, og vi søker aktivitetsguider av begge kjønn.

Ved siden av å være glad i idrett/fysisk aktivitet, ønsker vi at du:

• har tid til overs, noen timer per uke
  • er glad i mennesker
  • er til å stole på

Det er fint om du har erfaring fra idretten, men dette er ikke et absolutt krav. Vi legger vekt på erfaring og personlig egnethet.

Å være aktivitetsguide er et lønnet oppdrag og opplæring vil bli gitt.

Er dette noe du kunne tenke deg eller ble du litt nysgjerrig? Ta kontakt med idrettsrådets inkluderingskoordinator Anita Eriksen

mobil: 95 16 10 59 / e-post: anita.eriksen@idrettsforbundet.no

Last ned brosjyren "Bli med" på språkene arabisk og tigrinja:

Bli med Arabisk

Bli med Tigrinja